MOGELIJKHEDEN

HUWELIJKSFEEST

Proficiat met jullie trouwplannen! Wat de mooiste dag van uw leven wordt...daar werken wij graag aan mee.
Onze theaterzaal biedt een intieme en warme sfeer, u en uw gasten zullen zich er direct thuis voelen.
U kan kiezen voor een lossere sfeer van een walking dinner of van een wedding party, een menu aan tafel of een combinatie.

VERJAARDAGFEEST/JUBILEUM

Wilt u uw verjaardag eens goed vieren met vrienden en familie? Of wilt u een verrassingsfeest organiseren voor een jarige? Le CirQ kan het feest aanbieden om nooit te vergeten!

BEDRIJFSFEEST

Le CirQ biedt u een originele locatie voor uw evenement waar uw werknemers zich ten volle kunnen uitleven.

BABYBORREL

Wilt u na de geboorte genieten en de extra drukte in huis beperken? Le CirQ heeft een betaalbaar concept voor een babyborrel!

GALABAL

Op zoek naar de geschikte locatie voor een galabal? Heel wat scholen of verenigingen organiseren hun galabal ondertussen bij ons. Op deze manier konden ze heel wat kosten besparen voor een spetterend feest en professionele omkadering.

CLUBAVOND / OPTREDEN BAND               

Af en toe worden er in le CirQ publiekelijke clubfeestjes gegeven, Le CirQ wordt dan omgetoverd in een chique discotheek. Ook staat NYE standaard op de agenda om tot in de vroege uurtjes door te feesten

PRODUCTVOORSTELLING

Le CirQ is een ideaal kader om een productvoorstelling te doen.

STANDUP COMEDY

Le CirQ is een ideale locatie om tijdens de week een stand-up-comedy of cabaret te organiseren! Verschillende bekende entertainers (o.a. Alex Agnew, Henk Rijckaert) zijn reeds bij ons te gast geweest.

FOTOSHOOT / FILMOPNAME               

Tijdens weekdagen kunnen er in Le CirQ opnames van tv-programma's of videoclips plaats vinden.

KLASSIEK CONCERT

Le CirQ is een ideale locatie om een klassiek concert of een aperitiefconcertje te organiseren. Omwille van de inrichting met o.a. tapijt is de akoestiek zeer goed.